رخشای پلتفرم ایرانی که در سال 1399 تحت فعالیت های شرکت آریا هامان مهر پارسه به صورت حرفه ای شروع به جمع آوری بیگ دیتا کرد و بعد از جمع آوری و تحلیل در سال های پیش رو و بررسی و تحقیق و توسعه کاملا بومی در اول فروردین ماه (1402/01/01) خورشیدی اولین پلتفرم و سامانه یکپارچه ایرانی هوش مصنوعی را در دسترس تمام ایرانیان قرار داد تا ایرانیان نیز با بهره گیری از یک پلتفرم کاملا ایرانی بتوانند در قالب اولین مدل پردازش متنی زال و اولین مدل پردازش تصویر شهرزاد به دنیای پردازش بیگ دیتا قدم بگذارند .

پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی رخشای پیشگام در ارائه خدمات هوش مصنوعی به ایرانیان

هم اکنون پلتفرم و سامانه یکپارچه ایرانی هوش مصنوعی رخشای، نه تنها اولین پلتفرم هوش مصنوعی ایرانی ، بلکه قویترین مدل پردازش متنی ایرانی (زبان فارسی و الگوریتم پردازش دیتا متنی کاملا ایرانی) (هوش مصنوعی زال) با چند صد میلیارد پارامتر از پیش آموزش دیده و در حال آموزش و قویترین مدل پردازش تصویر (هوش مصنوعی شهرزاد) با ذخایر بینظیر منابع بصری را داراست و به صورت کاملا برخط و آنلاین از تاریخ اول فروردین 1402 به عنوان اولین پلتفرم هوش مصنوعی ایرانی به تمام هموطنان ایرانی خود خدمات بر بستر هوش مصنوعی را ارائه می دهد .

پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی رخشای پیشگام در ارائه خدمات به شرکت ها و صنایع

شرکت آریاهامان مهرپارسه با استفاده از ظرفیت استارت آپ پیشرو هوش مصنوعی خود، رخشای پلن b2b خود را با هدف گسترش زیر ساخت ها هوش مصنوعی در کشور عزیزمان ایران تا به حال خدمات زیرساختی هوش مصنوعی خود را به بیش از 200 شرکت ایرانی ارائه داده است و این شرکت ها را مجهز به مدل اختصاصی آفلاین (زال پلاس) و آنلاین (وب سرویس زال) کرده است .
و همینطور در حوزه کشاورزی و روانشناسی برای همکاری در پیشبرد صنعت هوش مصنوعی ایرانی در این شاخه با شرکت های آریا کشاورز و آریا اندیش هوشمند اعلام همکاری کرده است .

رخشای پیشگام در کاربردی سازی خدمات هوش مصنوعی در صنعت پزشکی

در اول اردیبهشت ماه 1403 به دنبال استقرار شرکت آریا هامان مهرپارسه در مرکز رشد و نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ظرفیت استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت و علوم پزشکی فراهم شد و گزارش پیشبرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی را می توانید از طریق بخش اخبار پلتفرم هوش مصنوعی رخشای دنبال کنید .

اما این تمام ماجرا نیست …
از ابتدا شروع به کار اولین پلتفرم و سامانه هوش مصنوعی ایرانی رخشای ، این پلتفرم ایرانی مورد بازبینی رسانه ها و متخصصان مربوطه قرار گرفت و ما قصد داریم بخشی از این بازخورد ها را در قالب این صفحه برای بازنشر دیدگاه های متخصصان منتشر کنیم .
این صفحه به مرور بروزرسانی خواهد شد تا همیشه آخرین بررسی ها را کاربران خود به صورت شفاف به اشتراک بگذارد ، اگر شما هم محتوایی را در مورد ما منتشر کرده اید ما را در جریان بگذارید تا دیدگاه شما را هم در این صفحه بازتاب دهیم .

و اما رسانه ها و متخصصان در مورد اولین پلتفرم هوش مصنوعی ایرانی چه می گویند ؟


مصاحبه با مدیر عامل شرکت آریاهامان و هم بنیان‌گذار رخشای با ماهنامه پیوست

ماهنامه پیوست اولین رسانه مدیریتی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است. این ماهنامه در حقیقت حاصل وصلت روزنامه‌نگاری فناوری ایران با راهبران بازار فاوای کشور است که می‌کوشد گره‌ها و چالش‌های سیاست‌گذاری، مدیریت و توسعه کسب و کار در این بازار را شناسایی کند و با همراهی نخبگان این بازار برای آنها راه‌حلی ارایه کند.


شارا : شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران – کاربرد رخشای در روابط عمومی

شارا – شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران یک سایت خبری تخصصی در زمینه روابط عمومی و ارتباطات است که به‌صورت روزانه اخبار و مطالب مرتبط با این حوزه را منتشر می‌کند. این سایت با هدف اطلاع‌رسانی دقیق و به‌روز در زمینه روابط عمومی و ارتباطات و همچنین کمک به توسعه و پیشرفت این حرفه در ایران راه‌اندازی شده است.


کتابراه : کتاب آموزش هوش مصنوعی 1 (کودکان) – معرفی و آموزش رخشای

سعیده مفیدی نسب، نویسنده‌ی کتاب هوش مصنوعی 1، از کارشناسان ارشد ریاضی کاربردی است و به خوبی با آموزش مباحث کامپیوتری آشنایی دارد. او همچنین از اهمیت آشنا شدن نسل جدید با جهان دیجیتال و فناوری‌های نوظهور باخبر است و برای همین نیز تصمیم گرفته تا در کتاب هوش مصنوعی 1 مقدماتی برای آشنایی اصولی خوانندگان کوچک با دنیای هوش مصنوعی فراهم کند. درنتیجه، می‌توان گفت که این کتاب نه تنها دروازه‌ای برای ورود و آشنایی شما با جهان ربات‌های هوشمند است، بلکه یک کتاب آموزشی برای یادگیری اصول استفاده از فناوری هوش مصنوعی و به‌کارگیری آن در پروژه‌های گوناگون نیز خواهد بود.


مجله ai gpt : ابزارهای تولید محتوای ایرانی با هوش مصنوعی (رخشای)

قدرت بخشیدن به آینده با آموزش هوش مصنوعی

به ai-gpt.ir، مقصد برتر برای دوره‌های آموزشی پیشرفته هوش مصنوعی در ایران خوش آمدید. در قلب این تلاش، رضا علی محمدی، یک متخصص دیجیتال چندوجهی و مربی مشتاق در زمینه AI و فناوری قرار دارد.


کنکور کامپیوتر : بررسی هوش مصنوعی ایرانی (رخشای )

هوش مصنوعی رخشای یک پلتفرم تماماً ایرانی یکپارچه است که قادر به انجام کارهای مختلف از جمله تبدیل متن به تصویر، پردازش تصویر، ایجاد شخصیت و گفتگو است. هوش مصنوعی رخشای از فناوری‌های مختلف تولید شده توسط تیم هوش مصنوعی رخشای از جمله زال و شهرزاد ایجاد شده است که هرکدام از آنها دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند.


وبسایت چطور : بهترین ابزارهای هوش مصنوعی رایگان ایرانی

رسانه آموزشی و آنلاین «چطور» متعلق به شرکت تجارت الکترونیک توژال به دلیل نیاز شدیدی که جامعه در زمینهٔ رشد و توسعهٔ فردی حس می‌کرد و همچنین به دلیل ضرورت آشنایی با مفاهیم مربوط به کسب‌وکار و موفقیت، بر آن شد تا با بهره‌گیری از بهترین منابع خارجی و داخلی، کمیاب‌ترین و پرکاربردترین دانش روز دنیا را به مخاطبانش منتقل کند.


وبسایت www.abruo.com : لیست بهترین وبسایت های هوش مصنوعی ایرانی و فارسی زبان

وبسایت www.abruo.com با هدف ارائه ابزارهای هوش مصنوعی متن‌محور (چت‌بات) راه‌اندازی شده است. با توجه به اینکه دسترسی به هوش مصنوعی‌های پیشرفته برای بسیاری از کاربران ایرانی دشوار یا حتی غیرممکن است، تصمیم گرفتیم تا با ارائه ۱۰ چت‌بات با موضوعات متنوع و جذاب، همراه با یک رابط کاربری حرفه‌ای و طراحی زیبا و نوآورانه، خدماتی را برای تمامی کاربران ایرانی و فارسی‌زبان فراهم کنیم.


همایش ملی کارآفرینی و کسب و کار زنان – دانشگاه تربیت مدرس : بهره‌گیری از قابلیت‌های هوش مصنوعی در توسعه‌ی کارآفرینی و کسب و کارها – خانم سمیه فقیه میرزایی

مقدمه: اولین همایش ملی کارآفرینی و کسب و کار زنان به همت دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس با حمایت معنوی تعداد قابل توجهی از دانشگاه ها، موسسات و نهادهای ذی ربط در تاریخ ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۳ در محل دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد. این همایش به منظور ترویج و توسعه ی کسب و کار زنان و افزایش توانمندی زنان کارآفرین به منظور کمک به رونق اقتصادی در جامعه و نقش پررنگ بانوان در این امر مهم در قالب یک فعالیت علمی – تخصصی برگزار خواهد شد. تلاش دبیرخانه همایش بر این است که در کنار برگزاری همایش علمی، نمایشگاه جانبی از دستاوردهای زنان کارآفرین و صاحبان مشاغل کوچک و دارای تولیدات، محصولات یا خدمات نیز برگزار کنند.


هوش مصنوعی ایرانی: سفری به سوی جهانی شدن و دگرگونی آینده!

آیولرن، پلتفرمی نوین برای یادگیری عمیق هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی، در سال 1398 با هدف آموزش تخصصی برنامه نویسی و ایجاد فرصتی برابر برای یادگیری برای همه افراد، فارغ از موقعیت جغرافیایی و پیشینه تحصیلی، تاسیس شد.

هوش مصنوعی ایرانی چه دستاوردهایی داشته است؟
توسعه مدل‌ های زبانی بزرگ: مدل‌ هایی مانند رخشا نشان داده‌ اند که ایران توانایی رقابت با مدل‌ های جهانی را دارد.


مجله گوشی آنلاین : معرفی بهترین سایت‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی ایرانی

رخشای به‌خوبی نمایانگر پتانسیل‌های بالای هوش مصنوعی در ایران و تلاش‌های نوآورانه در این حوزه است. در دنیای امروز، که فناوری به‌سرعت در حال پیشرفت است، رخشای به‌عنوان یکی از پیشگامان سایت‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی ایرانی، به کاربران این امکان را می‌دهد که در مسیر پیشرفت و بهبود به‌طور مؤثر قدم بردارند.


کانال یوتیوبی Techno Tribune : جدید ترین هوش مصنوعی ایرانی خیلی جذابه

در این کانال، تکنولوژی، نرم افزار و حتی زبان انگلیسی رو به زبان ساده و عامیانه آموزش میدیم. سلام، بنیامین هستم. مهندس ، مدرس، کاندیدای دکتری مهندسی عمران، مترجم و کارمند هستم. به تکنولوژی و گجت ها علاقمندم، و به زبان انگلیسی مسلطم. بر اثر تجربه و یا مطالعه و تحقیق سعی کردم در خیلی از زمینه هایی که علاقمند بودم مسلط بشم ودر این کانال، به مرور آموزش هایی قرار میدم که به نظرم دونستنشون برای خیلی ها که دانشجو هستن یا در محیط کار میخوان از بقیه متمایز باشن سودمنده. مثلا اینکه بتونی به صورت عمومی یا تخصصی با جدیدترین نرم افزار ها و سرویس های کامپیوتری جهانی کار کنی یا با تسلط به زبان انگلسی بسیاری از مطالب مورد نیازت رو دست اول از روی وب برداری. پس لطفا کانال رو سابسکرایب کنید و با من همراه باشید.


کانال یوتیوبی Maryam Sadeghi: ابزارهای هوش مصنوعی ایرانی

دارای مدرک دکتری در زمینه هوش مصنوعی و پردازش تصویر هستم و تخصص و علاقه ام برنامه نویسی با پایتون هست. دوست دارم تا جایی که میتونم یادگرفته هام رو با شما هم به اشتراک بذارم.


کانال یوتیوبی MoonLight AI : رخشای نسخه زال اولین سامانه هوش مصنوعی (AI) ایرانی با تکیه بر دانش فرهنگی و ملی ایرانیان

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!